vipling

Út a sikerhez

Grafikai munkák


Az arculatról azt mondják, hogy olyan része a marketingnek, ami önmagában nem hoz hasznot, viszont egy jó arculat nélkül elképzelhetetlen egy jó és hatásos marketinget felépíteni. A jól megtervezett arculat illeszkedik a cég vagy szervezet profiljához és a célcsoport igényeihez, stílusához is. Alapelvünk, hogy a marketinget igyekszünk a maga teljességében látni, és nem csupán a részek összességeként, ebből a látásmódból fakadóan számos ügyfelünknek segítettünk már az arculat megújítása által egy friss, a célközönség számára megnyerőbb imázs kialakításában.
Grafikai szolgáltatásaink magukban foglalják az offline és online arculati elemek megtervezését egyaránt.
Milyen grafikai szolgáltatásokban számíthat ránk?
  • Komplett arculat tervezés, arculati kézikönyv
  • Logó készítés, vagy frissítés
  • Névjegykártya tervezés
  • Levélpapír tervezés
  • Webdizájn tervezés és kivitelezés

A Referenciák, illetve a Rólunk mondták részben részletesebb bepillantást nyerhet abba, hogy hogyan dolgozunk, illetve, hogy milyen véleménnyel vannak a velünk való együttműködésről azok, akik már bizalmat szavaztak nekünk.
Önnek is szüksége lenne a fenti szolgáltatások valamelyikére? Kérjen tőlünk személyre szóló ajánlatot minden kötelezettség nélkül! Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia, és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot:

 Ajánlat kérő űrlap kitöltése