vipling

Út a sikerhez

Közösségi oldalak felépítése, integrációja

A legnépszerűbb közösségi oldalakkal nagyon gyorsan és hatékonyan el lehet érni egy adott célközönséget. A folyamatos kommunikáció által fenntartható az oldal a követőinek érdeklődése, hogy amikor szükségük lesz olyan termékre, szolgáltatásra, amit Önnek kínálunk, akkor evidens legyen számukra, hogy kihez forduljanak.
A közösségi oldalakon elengedhetetlen a folyamatos és minőségi kommunikáció, a közösség folyamatos építése, valamint a közösségi oldalak összekapcsolása más kommunikációs csatornáinkkal (weboldalunkkal, blogunkkal, hírlevelünkkel, stb.), melyekben a Vipling.hu csapata mind az Ön rendelkezésére áll.

Facebook kampányok

A Facebook a Google-hoz hasonlóan biztosít fizetett megjelenési lehetőségeket is, annak érdekében, hogy a bejegyzéseink, az Ön üzenete ne csak a követőihez jussanak el, hanem az összes felhasználó láthassa azokat, akiket csak meg szeretne célozni. Mivel a Facebookon a felhasználók számos adatot közölnek magukról, ezért a hirdetések célzása sokkal pontosabban lehetséges. Így hirdetéseink csak azok számára fognak megjelenni, akiket feltehetően valóban érdekel az üzenetünk, a felesleges megjelenéseket viszont könnyen elkerülhetjük.
Mik azok a hirdetési formák, amik hatékonyan működnek a Facebookon?

Bejegyzések promótálása

Egy jól sikerült posztot, vagy blogbejegyzést érdemes lehet széles körben ismertté tenni a közösségi média által. Ennek eredményeként rögtön szakértőként tud bekerülni olyan embereknek a látószögébe, akik esetleg korábban még nem is hallottak Önről.

Oldalkövetők számának növelése

A Facebookon hirdethető egyszerűen az Ön saját (céges, alapítványi) Facebook oldala, kiemelve azt, hogy miért érdemes az Ön oldalát követni. Minél több követője lesz, annál több emberhez tud ezek után eljutni egy-egy üzenete.

Termék/szolgáltatás értékesítés

Lehetőség van a közösségi oldalakon is közvetlen értékesítésre. Ilyenkor a hirdetés közvetlenül az Ön weboldalának landing page-ére, vagy webáruház megfelelő termék oldalára mutat, ahol a látogató rögtön leadhatja a rendelését.

A Referenciák, illetve a Rólunk mondták részben részletesebb bepillantást nyerhet abba, hogy hogyan dolgozunk, illetve, hogy milyen véleménnyel vannak a velünk való együttműködésről azok, akik már bizalmat szavaztak nekünk.
Önnek is szüksége van a fenti szolgáltatások valamelyikére? Kérjen tőlünk személyre szóló ajánlatot minden kötelezettség nélkül! Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia, és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot:

 Ajánlat kérő űrlap kitöltése