vipling

Út a sikerhez

Rólunk mondták

Sokan nem tudják, de azért mert van egy honlapunk vagy egy webáruházunk, attól még nem vagyunk jelen a világhálón. Mindenféle túlzás nélkül állíthatom, hogy, amikor elkészült a webáruházam teljesen kétségbe estem, mert választhattam, hogy kifizetek cégeknek több százezer forintot online marketing csomagért vagy megtanulom én hosszú hónapok vagy akár évek alatt. Én egyiket sem tettem meg, mert tudtam, hogy mindig létezik az arany közép út és nagyon hamar meg is találtam. Ritkán tapasztal az ember olyat, hogy magas szakértelem és nagyon korrekt, alacsony ár. A Vipling Kft.szó szerint életre keltette a webáruházam és mindenféle reklámköltség nélkül hozzásegített ahhoz, hogy első helyen legyek az illatszer webshop kategóriában, ami lássuk be igen nehéz, mert cégek vagyonokat költenek reklámra és még akkor sem biztos, hogy első helyre kerülnek. A Vipling Kft. rendkívül jó kapcsolati rendszere lehetővé teszi, hogy az általa nem kezelhető problémákra is megtalálja a szakembert. Szóval én nagyon hálás vagyok, mert nem csak életre keltették a webáruházam, de közben sok mindent meg is tanultam, ami az üzemeltetéséhez szükséges és mindeközben olyan embereket ismertem meg, akik példamutató részét képezik a társadalomnak.

Nagyon szépen köszönöm!

Illatsarok.hu Anetta

Webáruhuáznk elkészítésében a Vipling Kft. sietett segítségünkre. Mivel részünkről sok kérdés és még több kérés merült fel, fenntartással figyeltük az alkotói folyamatokat, a kigondolástól a megvalósulásig.
Elmondható, hogy rendkívül leegyszerűsített, a hozzá nem értők számára is érthetővé kommunikációval nemcsak megtanított, de azóta is segít, ha bármi kérdés, probléma merül fel az üzemeltetéssel, a webáruház működtetésével kapcsolatban.
Lelkiismeretesen, mindenre kiterjedően , -úgy az arculatra, mint a szakmai folyamatra nagy figyelmet fordított. Az design megformálásánál rendkívül figyelmet kapott, hogy mi volt a megrendelő elképzelése, kívánsága.
Azóta is sok vevőtől kaptunk dicséretet erre vonatkozólag is.
A webáruház működéséhez szükséges minden velejárójával együtt, mai napig segítségünkre siet és mára elmondható, hogy a Google sok termékünknél az első helyen listáz

Kék szitakötő