vipling

Út a sikerhez

Figyelemfelkeltés


A látogató figyelmének felkeltésére két nélkülözhetetlen eszközzel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, ami nem más, mint a webdizájn és a figyelemfelkeltő szövegírás:

Webdizájn

A webdizájn két fontos eleme az arculat és az ergonómia. Az minőségi és következetes alkalmazása az internetes marketingben sem hagyható figyelmen kívül, hiszen az oldal vizuális megjelenése nagyban hozzájárul az első benyomás milyenségéhez, valamint ahhoz is, hogy a látogató a későbbiek folyamán az adott megjelenést arculati elemek össze tudja kötni a weboldallal, akkor is, ha egy céges autón, egy névjegyen, vagy egy reklámtáblán látja azt. Az ergonómia az oldal használhatóságát jelenti, vagyis, hogy a látogatónak minden szükséges információ „kézre essen”, könnyen elérhető legyen a weboldalon, és a látogatók ne hagyják el az oldalt idő előtt amiatt, mert nem találták meg a keresett információt.

Szövegírás

A vizuális elemeken túl a weboldal szövege is elsődleges fontosságú a figyelem felkeltésében és fenntartásában. Ha a címsorok, a menüpontok, az oldalon található cikkek olyan információkat tartalmaznak, amik lekötik a látogató figyelmét, és rögtön kiderül számára, hogy jó helyen jár, akkor nagy valószínűséggel el tudjuk vezetni a következő pontig, amit mi úgy hívunk, hogy az értékekkel való azonosulás.

 Értékek kommunikálása