vipling

Út a sikerhez

Hogyan készül a Vipling.hu-nál egy weboldal?

Egy előzetes igényfelmérést és egyeztetést követően elkészítjük személyre szabott ajánlatunkat, melyben meghatározzuk a munka pontos tartalmát és a határidőket. Szükség esetén tudunk segíteni domain név regisztrációban és tárhely bérlésben, valamint szövegírásban is. A megegyezést követően elkezdődik a közös munka, amelynek során a fenti szempontok figyelembevételével megtervezzük, majd kialakítjuk az Ön új weboldalát.


Megrendelőinkkel a weboldalak elkészülte után továbbra is fenntartjuk a kapcsolatot, és minden további kérdés, vagy fejlesztési ötlet esetén készséggel állunk rendelkezésre.
Az általunk készített weboldalak mindazonáltal olyan rendszerekre épülnek, amelyek tartalma utólag, külön programozói tudás nélkül is bármikor bővíthető, szerkeszthető, így Ön a későbbiekben sem lesz kiszolgáltatva egy programozónak vagy fejlesztői csapatnak, ha szeretne változtatni valamit a weboldalán.

A Referenciák, illetve a Rólunk mondták részben részletesebb bepillantást nyerhet abba, hogy hogyan dolgozunk, illetve, hogy milyen véleménnyel vannak a velünk való együttműködésről azok, akik már bizalmat szavaztak nekünk.
Szimpatikus a hozzáállásunk? Kérjen tőlünk személyre szóló ajánlatot minden kötelezettség nélkül! Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia, és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot:


 Ajánlat kérő űrlap kitöltése