vipling

Út a sikerhez

Webshop készítés

Önnek is lehet webáruháza: hatékony értékesítés a weben

Statisztikák szerint, miközben a bolti kereskedelem nem mutat jelentősebb növekedést a fejlett országokban, addig az online (és azon belül is a mobilkészülékkel történő) vásárlások száma évről évre elképesztő növekedésen megy keresztül.

Ha az Ön tevékenységének központi, vagy akár kiegészítő részét képezi termékek kiskereskedelmi, vagy akár nagykereskedelmi érkékesítése, akkor egy jól felépített webáruház jelentős előrelépés lehet az értékesítés volumenének növelésében és a megrendelők kiszolgálásának színvonalában.
Néhány éve még volt néhány termékkör, amire azt mondtuk, hogy tipikus webáruházas termékek (pl. könyv, cd, számítástechnikai eszközök), mert ezek kis méretükből fakadóan az akkor létező logisztikai szolgáltatásokkal gyorsan és olcsón kézbesíthetőek voltak. Ma már azonban nem lehet ilyen korlátokat szabni, hiszen a logisztikai cégek, felismerve a trendet, hatalmasat rengeteget fejlesztettek szolgáltatásaikon, így ma már szinte akármit -nagyképernyős tévét, kerékpárt, bútort, élelmiszert, de akár komplett kerti játszóteret is - lehet webáruházban rendelni, és minden bizonnyal az Ön terméke sem kivétel ez alól.


 Yeshop webárúház